ЗВОРОТНИЙ ЗВ'ЯЗОК

Новини

Розыгрыш призов

Вже визначено переможців лютневого мегарозіграшу цінних призів серед учасників «Клубу Еверест».

Призи отримують учасники з абонентськими номерами:

Термокухоль 132577
Тепловентилятор 33718
Ліхтар світлодіодний 141074
Мультистайлер для волосся 20990
Чайник 102724
Павербанк 1108
Вафельниця 22315
Лампа світлодіодна 57513
Сковорідка 41505
Блендер 98753

Компанія ЕВЕРЕСТ™ щиро вітає переможців! Менеджер зателефонує та повідомить про час і місце вручення призів.

Дякуємо, що обираєте ЕВЕРЕСТ™! Приєднуйтесь до «Клубу» на сайті або у вайбер-боті Клуб Еверест Вінниця — у нас є ще багато цікавих і вигідних пропозицій.
Обмінюйте бонуси на участь у мегарозіграші. Чим більше виберете призів, тим більше шансів на виграш.

Нехай щастить!

Новий партнер Програми лояльності

Зустрічайте нового партнера Програми лояльності «Клуб «Еверест» — зоомагазин «Зоодім»!

Користуйтеся карткою EVERCARD, щоб отримати знижку 6 % на весь асортимент.

Бути абонентом ЕВЕРЕСТ™ вигідно!

Детали на сайте: club.everest24.com.ua

Звертаюся до зловмисників, які пошкодили та викрали абонентський кабель, що забезпечував послуги інтернету від ЕВЕРЕСТ™.

Ваші особи вже встановлено завдяки камерам відеоспостереження! Поліція та служба безпеки компанії вже розшукують вас і завдяки наявній інформації швидко встановлять ваше місце перебування. Вам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі!

Шановні мешканці! Ваша пильність та відповідальність можуть пришвидшити покарання зловмисників. Повідомте про місце перебування злодіїв та отримайте матеріальну винагороду — 50000 грн.

Повідомити інформацію про зловмисників можна за номерами:

  +380 (432) 552-552, +38 (067) 829-59-49, +38 (093) 170-07-07

М. Л. Спектор, президент ТРК «Еверест»

Новий партнер Програми лояльності

 Новий партнер Програми лояльності «Клуб Еверест» — центр реабілітації хребта та суглобів «ОСТЕОцентр»!

Знайомтесь з цікавими пропозиціями, обмінюйте бонуси на сертифікат на 50% знижки на консультацію лікаря.

Бути абонентом ЕВЕРЕСТ™ вигідно!

Детали на сайте: club.everest24.com.ua

Шановні абоненти!

14 лютого 2023 року проводяться планові профілактичні роботи з оптимізації сітки мовлення кабельного телебачення. У зв'язку з цим тимчасово можуть не працювати деякі телеканали.

Вибачте за тимчасові незручності.

Шановні абоненти!

Звертаємо вашу увагу: 13.02.2023 р. з 23:00 до 05:00 14.02.2023 р. на сервісі оплати EasyPay будуть проводитися технічні роботи. У цей час тимчасово буде призупинено можливість прийому платежів на сайті everest24.com.ua та easypay.ua, у мобільних додатках і через термінали.

Дякуємо за розуміння.

Новий партнер Програми лояльності

 Зустрічайте нових партнерів Програми лояльності «Клуб Еверест»!

Знайомтеся з цікавими пропозиціями, обмінюйте бонуси на сертифікати на знижку 150 грн на замовлення квітів від мережі студій FloraVIPLuxe.

Користуйтеся карткою EVERCARD, щоб отримати знижку 10 % на послуги клінінгової компанії Clean Service.

Бути абонентом ЕВЕРЕСТ™ вигідно!

Детали на сайте: club.everest24.com.ua

Улюблені програми, кіно, серіали та шоу повертаються!

Новий телеканал ICTV 2 вже на ваших телеекранах у пакетах кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™!

На телеканалі транслюються повнометражні фільми, популярні серіали, розважальні шоу-програми. У цьому сезоні глядачів очікують прем'єрні покази серіалів, що були відзняті ще до початку повномасштабної війни.

Приємного перегляду!

Шановні абоненти!

У зв'язку з появою у пакетах кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ нового каналу, відбулися незначні зміни у сітці телемовлення. З 7 лютого 2023 року в аналоговому пакеті транслюватимуться:

  • телеканал ВІТА замість телеканалу «UA: Вінниця»,
  • ICTV 2 — замість ВІТА,
  • «UA: Вінниця» — замість Hollywood.

У цифровому пакеті телеканал ICTV 2 транслюватиметься замість телеканалу TV 5.

Приємного перегляду!

Відеоінтерв'ю з президентом ТРК «Еверест»

Яким викликам доводиться протистояти інтернет-провайдеру ЕВЕРЕСТ™? Як організовує роботу компанія і надає послуги під час планових та аварійних відключень електроенергії? Які альтернативні технології підключення інтернету сьогодні пропонуються? Яке обладнання варто встановити абонентам у своїх будинках, щоб користуватися інтернетом навіть під час знеструмлення? Чому відбулися зміни у сітці телеканалів кабельного телебачення та повернено рейтингові телеканали?

Прості та зрозумілі відповіді на складні запитання від М. Л. Спектора, президента ТРК «Еверест», в ексклюзивному інтерв'ю для телеканалу ВІТА.

 

 

Технічні можливості інтернет-провайдера ЕВЕРЕСТ™ дозволяють надавати послугу інтернету зі швидкістю передачі даних до 100 Мбіт/с у повному обсязі навіть під час знеструмлення будинку.

Щоб абоненти могли комфортно користуватися інтернетом, незважаючи на відсутність електропостачання, у під'їздах потрібно встановити інвертори та акумуляторні батареї для резервного живлення.

Комплект для автономного живлення можуть придбати мешканці будинку або ОСББ. Його вартість на сьогоднішній день становить 6500 грн. Представник від ОСББ чи мешканців має звернутися до інфоцентру ЕВЕРЕСТ™, щоб отримати рахунок та оплатити обладнання. Комплект для альтернативного живлення залишається у власності покупців.

Вже наступного дня після оплати технічні спеціалісти встановлять обладнання. Щоб вберегти інвертор і батарею від вандалізму, їх поміщають у спеціальні шафки у під'їздах будинку. Встановлення і технічне обслуговування інвертора та акумуляторної батареї безоплатно здійснюють спеціалісти ЕВЕРЕСТ™.

Зауважте, що потрібно також подбати про наявність джерела живлення для роутера. Час роботи інтернету буде залежати від потужності джерела живлення, встановленого у квартирі. Або ж можна підключати мережевий кабель інтернету безпосередньо до ноутбука із зарядженою батареєю.

Замена телеканалов

Шановні абоненти!

Регулярні аварійні відключення електропостачання — реальність, у якій нам всім, на жаль, доведеться певний час жити. Адже через ворожі обстріли пошкоджена енергетична інфраструктура просто не встигає відновлюватися у повному обсязі. Через часті знеструмлення люди вимушено змінюють звички, намагаються пристосуватися до нових обставин, а компанії активно трансформують робочі процеси, шукаючи можливості продовжувати стабільно функціонувати. Не виключення і телекомунікаційний ринок, адже обладнання для послуг інтернету, телебачення, мобільного зв'язку також залежне від стабільного електропостачання.

Інтернет-провайдер ЕВЕРЕСТ™ приймає нові виклики сьогодення і працює максимально ефективно, підтримуючи стабільну роботу мережі за будь-яких умов. Наші служби у посиленому цілодобовому режимі оперативно реагують на аварійні та позаштатні ситуації, й роблять все можливе, щоб забезпечити надійний інтернет-зв'язок кожному абоненту.

Щоб абоненти отримували якісні послуги, у стислі строки було виконано чималий обсяг робіт з модернізації мережі, оновлено магістральне обладнання та лінії зв'язку. На головних вузлах встановлені генератори, що здатні підтримувати зв'язок навіть під час тривалих знеструмлень. На сьогодні ЕВЕРЕСТ™ надає у повному обсязі послугу інтернету зі швидкістю передачі даних до 100 Мбіт/с, якщо у будинку є електропостачання.

Але через часті планові стабілізаційні та екстрені аварійні відключення електроенергії обладнання резервного живлення, встановлене у будинках, не встигає заряджатися, швидко виходить з ладу. Тож для автономного живлення вузлів агрегації у переважній частині будинків міста проведено заміну обладнання на нові потужні інвертори та акумуляторні батареї, щоб забезпечити надання послуги інтернету навіть під час знеструмлення будинку.

Встановлення нового обладнання для резервного електроживлення у кожному під'їзді, де є покриття мережі ЕВЕРЕСТ™, потребує багато часу та значних інвестицій. Якщо ви бажаєте користуватися інтернетом навіть за умови відсутності електроенергії, то маєте можливість придбати власним коштом необхідне обладнання для автономного електроживлення під'їзду чи будинку.

Комплект обладнання (інвертор та повністю заряджена акумуляторна батарея) зможе забезпечити альтернативне живлення на 8-10 годин роботи. При встановлених графіках планових вимкнень електроенергії (4 години через 2 години) батарея буде частково заряджатися та підтримувати роботу вузлів доступу у під'їздах.

Всі роботи з встановлення, підключення та технічного обслуговування інверторів та акумуляторів безоплатно здійснюють спеціалісти ЕВЕРЕСТ™.

Не забудьте подбати про живлення роутера чи стаціонарного комп'ютера для користування інтернетом ЕВЕРЕСТ™ під час знеструмлення будинку. Час роботи інтернету залежатиме від потужності вашого джерела живлення. Або ж під час відключення електроенергії під'єднуйте мережевий кабель безпосередньо до ноутбука з робочою зарядженою батареєю.

Щодо уточнень та із запитаннями звертайтесь за телефонами:   +38 (067) 829-59-49, +38 (093) 170-07-07 .

Розыгрыш призов

Щирі вітання переможцям мегарозіграшу цінних призів, який відбувся у січні серед учасників «Клубу Еверест»!

Призи отримують:

Термокухоль 61894
Тепловентилятор 25842
Ліхтар світлодіодний 11164
Фен 52140
Чайник 31630
Павербанк 74989
Вафельниця 48324
Лампа світлодіодна 49473
Сковорідка 23260
Блендер 146080

Менеджер зателефонує та повідомить час і місце вручення призів.

Приєднуйтесь до «Клубу Еверест» на сайті або у вайбер-боті Клуб Еверест Вінниця та обмінюйте бонуси на участь у мегарозіграші. Чим більше оберете призів, тим вищі шанси на перемогу.

Нехай щастить!

Розыгрыш призов

У лютому серед учасників мегарозіграшу традиційно буде розігруватися дрібна побутова техніка для кухні, гаджети, посуд і товари для дому. Обміняйте бонуси на участь у мегарозіграші, щоб виграти корисні призи.

Обирайте призи на сайті програми лояльності або у вайбер-боті та очікуйте на результати наприкінці місяця.

Як взяти участь у розіграші?

  1. Оберіть призи.
  2. Обміняйте бонуси на участь у розіграші.
  3. Слідкуйте за результатами.

Чим більше оберете призів, тим вищі шанси на виграш!

Нехай щастить!

 

Під поняттям «приз» у тексті мається на увазі його придбання за 1 грн.

Маємо хорошу новину для учасників «Клубу Еверест»: відтепер ще більше бонусів опиняться на ваших рахунках!

Щомісяця особистий рахунок кожного абонента, що одночасно користується інтернетом і кабельним телебаченням, буде автоматично поповнюватися на 30 бонусів.

Користуйтеся EVERCARD для покупок зі знижками 3–32 % та щоразу отримуйте по 2 бонуси за кожну перевірку картки у закладах партнерів програми лояльності.

Обмінюйте накопичені бонуси на:

  • подарункові сертифікати на знижки до 99 % від партнерів «Клубу Еверест»,
  • збільшення трафіку у тарифному пакеті,
  • знижки на послуги кабельного телебачення та інтернету ЕВЕРЕСТ™,
  • участь у щомісячних мегарозіграшах дрібної побутової техніки, електроніки, товарів для дому.

Бути абонентом ЕВЕРЕСТ™ вигідно!

УНІКАЛЬНА ПРОГРАМА ЛОЯЛЬНОСТІ «КЛУБ ЕВЕРЕСТ»

Почніть заощаджувати з унікальною програмою лояльності «Клуб Еверест» вже зараз!

Користуйтеся якісними та надійними послугами й щомісяця повертайте до свого гаманця більше, аніж сплачуєте за домашній інтернет і кабельне телебачення.

Учасники «Клубу Еверест» можуть отримати:

  • знижку 3–32 % у закладах Вінниці за карткою EVERCARD,
  • знижки та безкоштовні послуги й товари із сертифікатами від партнерів «Клубу Еверест»,
  • знижки на послуги домашнього інтернету й кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™,
  • можливість збільшити трафік у своєму пакеті домашнього інтернету.

примітки

*Під «призом» мається на увазі його придбання за 1 грн. Розмір знижки, дата початку й закінчення її дії, перелік товарів і послуг, на які вона надається, співвідношення до попередньої ціни встановлюються Партнером, який несе за це відповідальність.