ЗВОРОТНИЙ ЗВ'ЯЗОК

Більше, ніж просто телебачення!

29.02.16

Більше, ніж просто телебачення!

Перемикаєте канали один за одним, а подивитись нічого. Як тільки псується погода, зображення та звук у телевізорі періодично пропадають. Сьогодні довгоочікуваний матч, а кабельне просто відімкнули. Знайома картина? Якщо так, то у Вас стовідсотково немає кабельного телебачення від ЕВЕРЕСТ™. А отже, є два виходи: або задовольнитись тим, «що» та «як» показують, або ж приєднатися до абонентів кращого провайдера нашого міста*. А вони, як відомо, завжди мають, що подивитись. Адже ЕВЕРЕСТ™ пропонує можливість перегляду до 140 каналів**, серед яких 10 каналів у HD якості.


Але кількість каналів – це ще не головне. Набагато важливіше наповнення телевізійного пакета. Для наших абонентів ми ретельно відібрали кращі та цікавіші канали зі всього світу. Кожен глядач, незалежно від віку, знайде для себе щось цікаве: дитячі та мультиплікаційні канали, спорт та чоловічі розваги, канали про красу та здоров’я, кулінарію та домашній затишок, фільми та серіали, пізнавальні та наукові програми, музичні та розважальні канали, новини та документалістика – всього навіть не перерахувати. Ми розуміємо бажання глядачів дивитись якісне різножанрове телебачення, а тому пропонуємо їм тільки краще. І завдяки цьому, пропозиція від ЕВЕРЕСТ™ за рівнем наповнення не має аналогів в Україні. Адже ми пропонуємо глядачам в одному пакеті телеканали таких медійних групп, як «Discovery», «Sony», «Fox», «Viasat», канали «Eurosport» та багато інших. Наші абоненти не просто дивляться телевізор – вони насолоджуються переглядом кращих каналів. До того ж, жоден з них не знає, що таке збої в трансляції чи прояви негоди, адже наша, повністю волоконно-оптична мережа, надійно захищена від стороннього впливу та перешкод. Завжди мати можливість у будь-який час знайти цікаву програму чи подивитись улюблений фільм у відмінній якості – чи це не найкращий аргумент, аби зробити вірний вибір та підключити сучасне кабельне телебачення від ЕВЕРЕСТ™?


Підключайтесь зараз та отримайте спеціальну акційну ціну. Тільки у березні: півроку або рік задоволення від перегляду кращих каналів лише за 30 грн/міс***!

           Підключитись!


Пропозиція, якою варто скористатись.


* За результатами ХІІ регіонального конкурсу «Бізнес – еліта Поділля».
** Сумарна кількість каналів аналогового та кабельного телебачення.
*** Акція «Перемога на всі 100» діє з 01 лютого 2016 року по 31 березня 2016 року, затверджена наказом ТОВ «ТРК «КАРМЕЛЬ» № 8 ОД-Р від 22 лютого 2016 року.
Відповідно до умов акції, певна категорія учасників має можливість користуватися послугою аналогове телебачення за ціною 00 грн. 30 коп. за перший розрахунковий період та в розмірі 30 грн. 00 коп. за кожний наступний розрахункові періоди, а саме, з другого по дванадцятий або з другого по шостий розрахункові періоди включно, в залежності від групи учасників Акції (регулярна абонентна плата згідно діючого прейскуранту становить 60 грн./міс.).