ОБРАТНАЯ СВЯЗЬ

Готовиться к школе легко с EVERCARD!

07.08.17

Незабаром 1 вересня!

Ваша дитина йде до школи або до іншого навчального закладу? А у вас від кількості необхідних покупок голова йде обертом?

 

Не турбуйтесь! Вигідно і легко зібрати потрібне вам допоможе EVERCARD.

Зошити, пенали, рюкзаки, ручки та безліч іншої канцелярії зі знижками до 20%. А при купівлі шкільної форми – приємний сюрприз, чудовий аксесуар в подарунок*! Та і це ще не все! Щоб навчальний рік був легким – потурбуйтесь про здоров’я вашої дитини вже зараз! Перевірте зір, опорно-руховий апарат та відвідайте інших лікарів, заощаджуючи при цьому до 20%.

 

А на останок, щоб ваша дитина була не тільки здоровою, а й мала гарний вигляд – відвідайте сімейну перукарню зі знижкою* до 20% та зробіть зачіску, котра додасть вам та вашій дитині святкового настрою на 1 вересня!

 

Неймовірні знижки* для власників карти EVERCARD:

- мережа магазинів брендового одягу "HelenA";
- дитячий офтальмологічний центр"Зорик";
- мережа магазинів "Якісна канцелярія";
- магазин канцелярських товарів "Скрєпка";
- салон-перукарня для всієї родини "Family style"
- мережа магазинів "Магік"
- торговий дім "Едельвейс і К";
- медичний центр "Альтамедика Плюс".

Готуватись до школи легко з EVERCARD!

  

*Детальніше про умови участі у Дисконтній програмі "ЕверОК" та умови отримання карти EVERCARD в Правилах участі в Дисконтній програмі "ЕверОК" на сайті everok.vn.ua.
Детальніше про розмір знижок, співвідношення розміру знижок до звичайної ціни, перелік продукції, щодо якої надається знижка, на сайті everok.vn.ua та у партнерів "Клубу "Еверест". Відповідальність за надання знижки несуть партнери "Клубу Еверест".